Gebruikersovereenkomst

Kragt Interieur vindt het mooi om te zien hoe jij met behulp van onze producten een sfeervol thuis maakt! Kragt interieur zou dit graag willen sharen aan anderen! Wanneer je een post plaatst op facebook of instagram met in de beschrijving de tekst #kragtinterieur, vragen we of we jouw toestemming  mogen krijgen voor het gebruik van jouw content op onze site en socials! Met deze toestemming verklaar je het volgende:

  • Jij bent, en blijft, de enige eigenaar van de content waarbij je # kragtinterieur hebt geplaatst;
  • Je verleent aan ons, kragtinterieur een niet-exclusief commercieel recht om de content via onze diensten of diensten van derden te gebruiken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden. Hieraan zitten geen restricties of beperkingen verbonden;
  • Kragtinterieur of derden mogen jouw werk gebruiken om hier afgeleide werken van te maken. Je hebt m.b.t. dit afgeleid werk geen recht op inzage of goedkeuring van het werk, de reclametekst die er aan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het wordt ingezet.
  • Je doet afstand van aanspraken op royalty’s m.b.t. jouw content of hiervan afgeleide werken.

Kragt Interieur zal redelijke inspanningen verrichten om jou als maker te vermelden en een koppeling op te nemen naar jouw content of account, maar is hiertoe niet verplicht. Dit is ook geen voorwaarde om jouw content te gebruiken.

Wanneer je niet akkoord gaat met deze voorwaarden en jouw foto niet plaatst, begrijpen wij dat volledig, er is geen verdere actie vereist en wij zullen jouw werk dan niet gebruiken.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@kragtinterieur.nl